Skip to main content

Over ons

Home ยป Over ons

Huis & Tuin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tempus ante dui, sed posuere mi volutpat eget. Aliquam sagittis nisl quis orci eleifend tristique. Quisque quis placerat sem. Curabitur arcu ex, posuere id malesuada id, gravida at neque. Nunc faucibus blandit dictum. Etiam venenatis nec sapien a auctor. Praesent ullamcorper interdum erat.

BellenWhatsappMailen

Bekijk onze eerdere projecten

Hoe krijg je een betere indruk van wat wij kunnen dan onze eerder gerealiseerde projecten te bekijken? Zie hieronder de verschillende projecten die wij de afgelopen periode allemaal hebben uitgevoerd. Hierbij kan je filteren op tuinaanleg, tuinbouw en houtbouw.

Goed
Gebaseerd op 70 recensies
3a interieur
3a interieur
2022-10-15
Zeer tevreden en heeft voor mij een goed resultaat opgeleverd
Leon Donker Catering
Leon Donker Catering
2022-10-10
Fijn bedrijf om mee samen te werken, voor zowel de Google Ads campagnes als aanpassingen op onze website/webshop.
DCA Dienstverlening
DCA Dienstverlening
2022-10-07
Mediatrend werken wij nu al 2 jaar samen mee, zeer tevreden! Wij worden nu door Bekas geholpen en dat is fijn om altijd met 1 persoon in contact te zijn en het werkwijze is prima.
Julia Klaver
Julia Klaver
2022-09-27
Fijn bedrijf, heel toegankelijk en persoonlijk. Nog niet zo lang bij Mediatrend, maar de resultaten gaan de goede kant op.
fietsverhuur parkzicht
fietsverhuur parkzicht
2022-09-27
Wij maken gebruik van mediatrend en zijn heel tevreden ๐Ÿ˜Š Aanrader
richard van der vaart
richard van der vaart
2022-09-27
Na slechte start nu heel tevreden ! Aanrader !
Pets en Co de moel Wervershoof
Pets en Co de moel Wervershoof
2022-09-27
Tevreden over de samenwerking met Mediatrend. Fijne persoonlijke benadering en bespreking van de campagnes. Specialist Pierre denkt mee en adviseert op een prettige manier.
Ferdy Harteveld
Ferdy Harteveld
2022-09-26
Zeer tevreden over het contact en de manier van werken, alles wordt duidelijk omschreven en uitgevoerd. campagnes worden overlegt en op aanvraag aangepast of uitgebreid. ik heb eerder al gebruik gemaakt van hun diensten en vertrouw er op dat het ook deze keer weer een succes wordt. zoek je een goede betrouwbare partij voor je ADS campagne dan raad ik ze Mediatrent zeker aan.
Biora .nl
Biora .nl
2022-09-23
Hoi, prima samenwerking met Sterre.